Miraç Kandil Mesajları Ve Yazıları

Miraç Kandil Mesajları Ve Yazıları

 Miraç Kandil Mesajları Ve Yazıları: Ey Allah’ım! Biz bu dünyaya nasıl temiz ve günahsız geldiysek;

Ey Allah’ım! Bizleri yine huzuruna  ve günahsız ve temiz dönmeyi nasip et. Dualarınız kabul Miraç kandiliniz mubarek ve kutlu olsun.

Bu mübarek Gecenin güzel yüzü kalbinize dokunsun inşallah, Geceleri kabuslar sizden uzakta olsun, melekler başucunuzda olsun, güneşiniz öyle bir geceye doğsünki dualarınız kabul olsun, Miraç kandılıniz mübarek olsun, duaların kabul olsun.

Bu mübarek günde kalbinize huzur gelsin, Bu mübarek günde sofranıza bereket gelsin, Bu mübarek günde üzerinize sıhhat serpilsin. Miraç kandiliniz mübarek olsun, duaların kabul olsun.

Bu mübarek günde şeytan sizden ve yakınlarınıdan çok uzakta olsun, Bu mübarek günde melekler başucunuzda olsun, Bu mübarek günde dualarınız kabul olsun, Bu mübarek günde kederleriniz son bulsun. Miraç Kandilin mübarek olsun.

Bu mübarek günde ellerini herzamankinden daha çok aç. Bu mübarek gecede avucuna melekler gül koysun yüreğin coşsun Miraç kandilın mübarek, duaların kabul olsun.

Bu mübarek gecede nur insin kalplerinize, bir mübarek gün verilmiş tüm sevenlere,  bu mübarek gecede sevenlerin duası semalarda buluşmuş, bu mübarek gecede dualarda buluşalım. Miraç kandilın mübarek, duaların kabul olsun.

Bu mübarek gecede Semanın kapılarının açılıp rahmet nuru sağanak, sağanak yağdığı zaman, bu günde duşen nurların sizi ailece nurlandırması dileğiyle.Miraç kandilın mübarek, duaların kabul olsun.

Bu mübarek gecede Mekke ufuklarında Allah‘ın nuruyla, ümmetini selamlayan Hz. Peygamberimizin selamı ve şefaati üzerinize olsun. Miraç kandilin mübarek, duaların kabul olsun.

 

AIIah’ım! Bu mübarek gecede hastaIara şifa ver,

AIIah’ım! Bu mübarek gecede dertIiIere deva ver,

AIIah’ım! Bu mübarek gecede borçIuIara eda ver.

AIIah’ım!Bu mübarek gecede Rezzak ismin iIe rızkımızı arttır,

AIIah’ım! Bu mübarek gecede kimseye muhtaç etme bizi!

AIIah’ım! Bu mübarek gecede dualarımız kabul olsun,

Miraç kandilın mübarek olsun.

 

AIIah’ım! Bu Mübarek Gecede GeIen GeIsin SAADETLE

Bu Mübarek Gecede Giden gitsin SELAMETLE,

Bu Mübarek Gecede Artsın EksiImesin,

Bu Mübarek Gecede Taşsın DöküImesin,

Bu Mübarek Gecede RABBİM GönIünüze Göre Versin.

Miraç kandilın mübarek olsun.